Karriere

Har du flair for at arbejde med møller?

Vi tilbyder

Et stærkt sammenhold

Hos GNL Wind Service vægter vi sammenholdet højt, og du vil derfor bliver sat sammen med en fast makker, du trives godt med til alle dine opgaver.

Frihed under ansvar

Vi tror på frihed under ansvar og synes derfor, at vores medarbejdere selv skal være med til at bestemme, hvilke opgaver de skal arbejde med.

Høj sikkerhed

Sikkerhed bliver taget seriøst hos os. Vi tilsikrer derfor, at der aldrig bliver gået ned på udstyr, og at alt fungerer som det skal

Gode arbejdsvilkår

Vi vægter trivsel højt og fokuserer på, at du skal have det godt i dit arbejde hos os.

gnl-service-arbejde-i-højder

Vil du være en del af teamet?

Hos GNL Wind Service søger vi løbende dygtige mennesker til at blive en del af vores hold. Måske er du vores kommende kollega?

Fandt du ikke det du søger?

Klik på knappen herunder for at sende din uopfordrede ansøgning. 

Vores medarbejdere siger:

Kenneth

– Vindmølletekniker

Når man kommer fra branchen som automekaniker, så ved du hvordan ledningsnet fungerer og du har en form for mekanisk viden, som du kan overføre til servicetekniker jobbet. Det er overskueligt og du bliver ikke smidt ud i noget, du ikke kan løse. Jeg er rigtig glad for mit arbejde hos GNL og det er absolut et sted, jeg har tænkt mig at blive. Jeg oplever en hverdag med frihed under ansvar, et fleksibelt arbejdsmiljø og gode kollegaer på tværs af afdelinger

Jan

– Salg & Teknisk Support

”Ved at skifte fra en stor til en mindre virksomhed, kunne jeg få indflydelse på tværs af hele den virksomhed jeg arbejdede i og se en dag-til-dag effekt af det arbejde jeg lavede. Derfor valgte jeg at søge job hos GNL Service.

Hos GNL Service har jeg indflydelse på driften og fuld frihed under ansvar til at løse de opgaver som lander på mit bord, grundet den flade struktur vi har her.”