Indsigt

Følg med i vores indlæg og bliv klogere på,  de ting der rører sig hus GNL Wind Service. Her lægger vi artikler ud med emner der blandt andet omhandler, hvordan du får det optimale ud af dine vindmøller, hvordan det er at arbejde hos GNL Wind Service samt giver dig indsigt i de ting, der rører sig i vores virksomhed. 

Indsigt

Jørgen Aakjær Høg: ”Hos GNL Wind Service bliver jeg behandlet på lige fod med mine kollegaer og ikke som en fleksjobber”. 

Vi tog for nyligt en snak med Jørgen omkring hans dagligdag hos GNL Wind Service. En dagligdag der, for ham, er meget mere end blot en ansættelse – det er en følelse af at høre til og at blive accepteret på trods af sine udfordringer. Vejen dertil har været lang og følelsen af at høre til har ikke altid været en selvfølge for den nu 29-årige fleksarbejder med autisme. 

Læs mere »

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage emails, hvor vi deler ud af ny viden fra vindindustrien, gode råd til drift af dine møller, løsninger vi tilbyder samt invitationer til vores events, m.m.