Installation & Nedtagning af Møller

Vi tilbyder hurtig og sikker opsætning & nedtagning af jeres møller i henhold til påkrævede sikkerheds- og kvalitetsstandarder.  

Fra krav til færdig løsning

Skal I have opsat nye møller eller taget jeres gamle ned? Det vigtigt, at I fra start får den rigtige hjælp og rådgivning fra specialister. Hos GNL Wind Service kan vi hjælpe jer gennem hele processen.  

planlægning

1. Planlægning

Hele processen planlægges grundigt af vores dygtige fagfolk, så vi undgår ubehagelige overraskelser. Hermed opnår vi også den rigtige kvalitetsstandard.

2. Klargøring

Vi tager os god tid til at klargøre sitet omkring møllen, med det rigtige udstyr, så vi tilsikrer en høj sikkerheds- og kvalitetsstandard ned til mindste detalje. 

eksekvering-gnl-service

3. Eksekvering

Når sitet er klargjort, kan vi hurtigt og præcist udføre opgaven, så I hurtigst muligt får glæde af jeres nye møller eller får ro i maven ift. dine ældre møller. 

Vi garanterer

Høj Standard

Vi garanterer en høj standard og overholder alle kvalitets- & sikkerhedsstandarder. Herunder er vi certificerede i ISO 9001.

Ærlighed og Handlekraft

Som kunde mødes du af ærlige, dedikerede og kompetente personer. Vi udfører opgaverne, så kvalitet og service lever op til dine forventninger.

Hensyn til miljøet

Vi vægter miljøet højt i den måde vi agerer på, såvel hos kunden som i vores egen virksomhed. Vi udnytter ressourcer og råvarer bedst muligt, kildesorterer og genanvender de komponenter som stadig kan bruges, ved evt. nedtagninger af møller.

Vores referencer