Afspil video

OM OS

Historien om GNL Service går tilbage til 2013, hvor virksomheden startede som et simpelt servicefirma med blot en mand og en bil. Siden har tingene taget fart.

Se vores introduktionsvideo, eller læs mere om os herunder:

hvem er vi

Ærlig & kvalitetsbevidst

GNL Service består i dag af et hold medarbejdere med mange års erfaring inden for såvel elektriske installationer som mekaniske og hydrauliske dele i vindmøller.

I GNL-Service ønsker vi at drive en ærlig, kvalitets- og miljøbevidst forretning, med sund fornuft som det bærende element.

Hos GNL-Service synes vi, det giver mening at holde Danmarks vindmøller godt kørende så mange år som muligt. Vi bestræber os derfor på at holde omkostningerne nede, så der også kan være god økonomi i det for kunden. Dette er for os sund fornuft.

Vi garanterer

Hurtig udrykning til det mest af Danmark

Vi bestræber os på, at vi hurtigt kommer ud for at servicere dine møller, hvis der opstår et akut behov. Vi dækker det meste af Jylland indenfor 60 min og størstedelen af Danmark inden for maks 2,5 time.

Ærlighed og Handlekraft

Som kunde mødes du af ærlige, dedikerede og kompetente personer. Vi udfører opgaverne, så kvalitet og service lever op til dine forventninger- Vi har handlekraft og rådgiver så objektivt som muligt vedrørende udskiftning af reservedele.

Høj standard

Vi garanterer en høj standard og overholder alle kvalitets- & sikkerhedsstandarder. Herunder er vi certificerede i ISO 9001.

Hensyn til miljøet

Hensynet til miljøet vægter vi højt i den måde, vi agerer på, såvel hos kunden som i vores egen virksomhed. Vi udnytter ressourcer og råvarer bedst muligt, kildesorterer og genanvender affald, hvor det er muligt.

Vi står for:

Som direkte serviceudbyder til vindmøller, står vi fast på 3 ben indenfor alt det arbejde, som vi udfører for vores kunder. 

De 3 ben består af vores Vision, Mission og Kerneværdier. 

Vision

GNL Service tilbyder service og reparation af vindmøller og arbejder med sigte på optimering af forlænget levetid af vindmøller på land og til vands

Mission

GNL Service vil være blandt de bedste indenfor service og vedligehold af vindmøller 

Værdier

Høj Kvalitet, Ordentlighed, Bæredygtighed

Vil du i kontakt med en af os?

Gert Laursen

Direktør & Salg

+45 23 26 99 90

gert@gnlservice.dk

Flemming W. Jensen

Teknisk Planlægger & Indkøb

+45 22 86 07 07

fwj@gnlservice.dk

Jan Laursen

Salg & Teknisk Support

+45 20 83 71 11

jkl@gnlservice.dk 

Helle Laursen

Administration & Kvalitetsansvarlig

+45 40 86 93 34

hal@gnlservice.dk