Projektløsninger

Vi har bred erfaring med at tilbyde specialiserede projektløsninger ved større, komplekse opgaver, som kræver stor teknisk viden inden for vindmøller.

Vi løser komplekse projekter

Hos GNL Wind Service har vi erfaring med alt fra håndtering af store testmøller, som kræver installation af ny teknologi, til udskiftning af hovedkomponenter på MW møller, både on- & offshore. Vores dygtig fagfolk besidder besidder både kompetencerne og erfaringen, indenfor særligt skifte af hovedkomponenter og kan løse projekter, der rækker udover almindelig service. Vi forstår vigtigheden af at holde dine vindmøller i gang og vores vindmølleteknikere løser opgaverne sikkert og effektivt, så dine vindmøller hurtigt kommer til at producere igen. 

planlægning

1. Planlægning

Opgaven planlægges grundigt af vores dygtige fagfolk, evt. i samarbejde med kundens egne ingeniører, så vi undgår ubehagelige overraskelser. Hermed efterlever vi en forventet kvalitet og sikkerhedsstandard af møllen, og sikrer at opgaven bliver løst efter jeres kravspecifikationer. 

2. Klargøring

Vi tager os god tid til at klargøre sitet omkring møllen, med det rigtige udstyr, så vi tilsikrer den høje sikkerheds- og kvalitetsstandard ned til mindste detalje. 

3. Eksekvering

Når sitet er klargjort, kan vi effektivt og præcist udføre opgaven, så I hurtigst muligt kan få jeres mølle i produktion igen, eller komme i gang med at lave evt. tests.  

Vi garanterer

Høj Standard

Vi garanterer en høj standard og overholder alle kvalitets- & sikkerhedsstandarder. Herunder er vi certificerede i ISO 9001.

Ærlighed og Handlekraft

Som kunde mødes du af ærlige, dedikerede og kompetente personer. Vi udfører opgaverne, så kvalitet og service lever op til dine forventninger.

Hensyn til miljøet

Vi vægter miljøet højt i den måde vi agerer på, såvel hos kunden som i vores egen virksomhed. Vi udnytter ressourcer og råvarer bedst muligt, kildesorterer og genanvender de komponenter som stadig kan bruges, ved evt. nedtagninger af møller.

Vores referencer