Retrofit

Optimer dine ældre Vestas-møller med en ny controller styring, som forlænger levetiden og hermed øger indtjeningen igennem deres levetid.   

Forlænget levetid af din ældre møller

Vidste du, at det faktisk kan betale sig at holde liv i dine ældre vindmøller? Hos GNL Wind Service tilbyder vi en unik løsning i samarbejde med DEIF A/S, til optimering af ældre Vestas V4x mølletyper. En løsning som gør, at I får endnu mere ud af jeres investering. 

Løsningen består af en DEIF AWC-500 Controller, som er indstillet og godkendt til at drive dine Vestas V4x uden en RCC. Den er designet til at levetidsforlænge dine møller og, samlet set, give dig en øget produktion og færre reparationer. 

Forlænget Levetid

Forlænget levetid på din mølle, så den kan drifte effektivt i op imod 40 år.

Færre reparationer

Med en DEIF Controller kan din Vestas V4x mølle drifte uden en VRCC.

Øget produktion

Med en kombination af forlænget levetid og færre reparationer, vil du samlet set øge din mølles produktion igennem hele dens levetid.

Vi garanterer

Høj Standard

Vi garanterer en høj standard og overholder alle kvalitets- & sikkerhedsstandarder. Herunder er vi certificerede i ISO 9001.

Ærlighed og Handlekraft

Som kunde mødes du af ærlige, dedikerede oog kompetente personer. Vi udfører opgaverne, så kvalitet oig service lever op til dine forventninger.

Hensyn til miljøet

Vi vægter miljøet højt i den måde vi agerer på, såvel hos kunden som i vores egen virksomhed. Vi udnytter ressourcer og råvarer bedst muligt, kildesorterer og genanvender de komponenter som stadig kan bruges, ved evt. nedtagninger af møller.

Vores referencer