Kundeudtalelse – GNL Service V44 projekt

Beskrivelse:

Grundet en defekt RCC, fik vi optimeret vores Vestas V44 tilbage i 2019 igennem GNL Service. Her fik vi udskiftet den gamle styring til en ny løsning fra DEIF, også kaldet controller retrofit.

Da vi fik skiftet til en DEIF-controller, var gearkassen i vores mølle også slidt, blev til tider for varm og stod generelt til at blive udskiftet. Men ved at fjerne den originale COTAS-styring og udelukkende køre møllen med vores nye DEIF-controller, kunne vore mølle programmeres til blot at skrue ned for produktionen, i stedet for helt at stoppe. Dette gjorde, at vi kunne forlænge levetiden af vores gearkasse med 3 år, som først er blevet udskiftet i år. Vi kan derfor roligt sige, at vores investering i en retrofit-løsning allerede har tjent sig hjem. Jeg er særdeles glad for den overordnede løsning og effekt jeg har opnået, ved at have investeret i en retrofit-løsning gennem GNL Service. Specielt set i lyset af, at min investering har en kort tilbagebetalingstid og at min mølle nu har de optimale vilkår til at leve op imod 40 år, fremfor den originale designlevetid på blot 20 år. – Ivan Furbo, Ejer af Vestas Mølle

Læs Mere

Modtag vores business case omkring Vestas V4x retrofit

Ved at udfylde formularen er jeg indforstået med, at jeg tilmelder mig nyhedsbrevet fra GNL Service A/S. Nyhedsbrevet vil være målrettet din virksomhed og sendes ud cirka 4 gange årligt. 

Kontakt

Hvordan vil du helst i kontakt med os?

Kontaktinformationer:

Gert Laursen

Direktør & Salg

+45 23 26 99 90

gert@gnlservice.dk

Flemming W. Jensen

Teknisk Planlægger & Indkøb

+45 22 86 07 07

fwj@gnlservice.dk

Jan Laursen

Salg & Teknisk Support

+45 20 83 71 11

jkl@gnlservice.dk 

Helle Laursen

Administration & Kvalitetsansvarlig

+45 40 86 93 34

hal@gnlservice.dk